Webbfabriken Webbyrå och Webbhotell - Snart kommer vår nya hemsida här

 

Webbfabriken bygger och strukturerar om

Hej på dig och välkommen hit! Vi är en erfaren webbyrå som arbetat med webbutveckling och IT säkerhet i över 14 år.
Just nu håller vi på att bygga om vår hemsida för att anpassa den till våra nya tjänster.

En nyhet är att vi strukturerat om här på Fabriken och har valt att upphöra med vanlig IT support pga att det är svårt att få betalt för alla timmar vi lägger ner på detta.


Det glädjande beskedet är att vi återgått till vårt gamla jag och fokuserar nu enbart på webbtjänster och IT säkerhet, precis som när vi startade för 14 år sedan. Vi har kvar viss IT support för speciella och utvalda kunder. Vi tackar alla tusentals företag vi dygnet runt hjälpt genom åren med deras datorer, skrivare, programvaror, iPhones/iPads, e-post, lösenord och allt möjligt vi kunnat hjälpa till med. 

Om du vill kontakta oss klicka här

 

 

Under tiden har du här lite information om några av våra tjänster

Webbyrå och webbutveckling

Vi är en webbyrå som har funnits i 14 år vilket vi är mycket stolta över!

Vi har byggt och uppdaterat över 3000 hemsidor till små som stora internationella företag.

Anlita oss för att skapa eller uppdatera en hemsida, få hjälp med sökmotoroptimering eller anlita våra specialister inom webbsäkerhet för att säkra upp hemsidan, återställa en hackad hemsida eller om ni fått virus..


Kontakta oss här

Säkerhet

Hackad? Vi kan hjälpa dig att återställa din hemsida och gör även en översyn på hemsidan för att se om det finns brister eller sätt för en hacker att ta sig in.

Vi jobbar på löpande timme och det är inte möjligt att i förväg veta hur många timmar det tar.

Vill ni minska risken att drabbas kan ni flytta er hemsida till vårt säkra webbhotell.


Kontakta oss här

Webbhotell

Behöver du en säker plats för din hemsida ska du beställa ett webbhotell konto på våra säkra servrar. Här får du den hjälp du behöver och med våra kunskaper inom web, säkerhet och teknik får du snabbt hjälp.

Vi hanterar allt från små visitkorts hemsidor upp till stora sajter med flera miljoner besökare per månad.


Kontakta oss här

 

Dagar kvar till lansering av hemsidan

Några ord från vår VD och grundare

Jag grundade Webbfabriken med ambitionen att med mångåriga specialist- och expertkunskaper erbjuda denna kompetens till små som stora företag. Nu 14 år senare har allt fler företag runt om i världen fått upp ögonen på vår kunskap och erfarenhet. Våra kunder är de som ställer extra stora krav på säkerhet, kunskap, personlighet och tillförlitlighet.

Robert Ikenberg

 

Den mest erfarna och säkraste webbyrån i Sverige

Webbyrå Webbfabriken har ett långt förflutet med att utveckla hemsidor och e-handelslösningar(webbshop). Under många år har vi som webbyrå jobbat aktivt med HTML och anpassningar för olika webbläsare, datorer och andra enheter. Genom våra kunskaper har ni större möjligheter att få en hemsida som passar er och vad era kunder förväntar sig från er. Just nu är det mycket populärt att göra responsiva hemsidor vilket kort beskrivet är en hemsida som anpassar sitt innehåll och layout efter vilken enhet man använder för att se på sidan. Med enhet menas dator, surfplatta, mobiltelefon.

En webbyrå med stor bredd inom webbutveckling och IT

Webbfabriken är ett specialistföretag med stor bredd i sin personals kunskaper och är erfarna IT-säkerhetsspecialister och experter inom säker och stabil dator och serverdrift.

Webbfabrikens kunder

Våra kunder är små till stora multinationella företag som anlitar vår erfarna webbyrå i allt från production av hemsidor, webbutveckling, webbdesign, marknadsföring, rådgivning, underhåll av hemsidor, uppsäkring av hemsida, borttagning av virus, kraftfulla e-handelslösningar (webbshop), tryck av visitkort, företagsprofilering, reklamblad, internetmarknadsföring och mycket mer.

Förutom allt vi gör inom webb och hemsidor anlitas vi flitigt inom IT säkerhet där vi med våra säkerhetskunskaper snabbt kan lösa era problem eller ge er råd.

Fördelarna med Webbfabriken är många

Fördelarna våra kunder upplever är att de får snabb och professionell hjälp med all teknik inklusive hemsidor, domäner, e-post och annat som är viktigt för att företaget ska fungera. Att veta att vi finns vid er sida att jobba med tekniken, säkra upp och ge råd och tips stärker er konkurrenskraft och att er verksamhet fungerar effektivt och säkert.

Med våra säkerhetstjänster kan ni också få en säker surfmiljö som minskar risken att drabbas av virus som får företagets verksamhet att stanna upp. Gör ett litet exempel på ert företag: hur många företag och personer måste ni ringa till för att få reda på något om er domän, hemsida, datorleverantör, datorinstallatör och support eller programlicenser? Vore det inte enkelt med bara ett nummer och ett namn?

Varför ska man anlita Webbfabriken?

  1. Webbfabriken är ingen ideell- eller ekonomisk förening utan är ett internationellt företag med kunder över hela Europa, Skandinavien, USA, England och Aruba där personalen jobbat professionellt inom webb och IT sedan 90-talet.
  2. Webbfabriken har sedan starten redovisat positivt resultat, har inga skulder, inga banklån, ingen leasad utrustning eller andra ekonomiska hinder. Säkerhetskontrollerad personal säkerställer att vi är pålitliga, ärliga och inte har några ekonomiska hinder som kan påverka vår förmåga.
  3. Webbfabriken är erfarna IT-säkerhetsspecialister och personalen har arbetat med högt klassad IT-säkerhet, SCADA säkerhet, IT-säkerhetsrevisioner, IT-kontroller och översyner samt utvecklat säkerhetsprogramvara.
  4. Webbfabriken har funnits i 14 år och har flera meriter och utmärkelser inom verksamhetsområdet.
  5. Webbfabriken finns här för er och ser alltid till att ge bästa möjliga support och hjälp.

Webbfabriken Web and Security Solution

- Your safe place in an unsafe world