Webbfabriken Logo

Om Webbfabriken®

Webbfabriken® är en svensk säkerhetsinriktad webbyrå som funnits sen 2002. Vi hjälper små som stora företag med datorsupport, drifttjänster, webbhotell, underhåller deras hemsidor och e-handel.

OM WEBBFABRIKEN®

Webbfabriken® startades 2002 med ambitionen att hjälpa andra företag att lyckas med sitt webbinitiativ genom att ge hjälp med IT och säkerhet. Vi är specialister inom IT-säkerhet och har ett långt förflutet i fältet. Tack vare vår specialistkunskap producerar vi alltid stabila och säkra webbplattformar, e-handelslösningar och säkra webbplatser på bästa sätt. En av våra hörnstenar är att du ska lita på oss och att det vi gör görs på bästa sätt i dag.

Miljö är viktig för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt för att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar, men också som individer. Med avancerad återvinning av vårt datarums elförbrukning bidrar vi till uppvärmningen av lokalerna och därmed en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt och att undvika tryck på papper så långt som möjligt.

Webbfabriken® är ett helägt privat företag som äger all infrastruktur, har ingen leasingutrustning och inga banklån. Företaget rapporterar positiva resultat och Webbfabriken® arbetar kontinuerligt för att förbättra våra tjänster och erbjudanden. Marknaden förändras ständigt när det gäller tjänster, produkter och funktioner och vi anpassar oss efter detta.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vår bredd inom webb, IT och säkerhet gör det enkelt för dig att snabbt få hjälp vid behov.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Övervakar omvärlden för säkerhetsrelaterade hot och åtgärder
  • Har säkra och stabila drifttjänster såsom Webbhotell, Serverhosting, DNS, e-post, antispam, WFSecAPI och egenutvecklade produkter.
  • Ger dator, programvara och skrivarsupport
  • Hanterar marknadsföring; AdWords, Banners etc.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google / Bing
  • Bygger och underhåller din webbplats

MEDIA

Webbfabriken® är synlig och fungerar i olika media och evenemang. Genom att prioritera våra befintliga kunder framför nya, står vi alltid till ert förfogande. Vi strävar inte efter att växa snabbast eller bli störst utan fokuserar på att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt och alltid se till att vi är tillgängliga när kunder behöver vår hjälp.

[dsm_text_notation notation_text=”Öppettider för vår support” notation_color=”#ee7003″ _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_text_notation]

Våra vanliga öppettider

Vi arbetar kontorstider under vardagar med support och kundfrågor. Om ni vill ha utökad support kan ni teckna avtal för vardagar och jour på helger. Kontakta oss för information och priser.

[dsm_business_hours background_striped=”on” background_striped_odd_row_color=”#e7e7e7″ background_striped_even_row_color=”rgba(0,0,0,0)” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” background_color=”rgba(0,0,0,0)”][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 15.30″ title=”Måndag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 16.00″ title=”Tisdag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 16.00″ title=”Onsdag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 16.00″ title=”Torsdag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 17.00″ title=”Fredag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”STÄNGT” title=”Lördag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”STÄNGT” title=”Söndag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][/dsm_business_hours]

Utökade tider och jour

Dessa tider är endast för kunder som har tecknat avtal med oss. När ni ringer eller mailar in måste ni ange kundnummer, namn och det avtalsnummer ni har fått. Om vi inte får in dessa uppgifter svarar vi er närmaste arbetsdag och under kontorstid.

[dsm_business_hours background_striped=”on” background_striped_odd_row_color=”#e7e7e7″ background_striped_even_row_color=”rgba(0,0,0,0)” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” background_color=”rgba(0,0,0,0)”][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 19.00″ title=”Måndag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 19.00″ title=”Tisdag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 19.00″ title=”Onsdag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 19.00″ title=”Torsdag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”9.00 – 20.00″ title=”Fredag” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”10.00 – 18.00″ title=”Lördag (endast jour avtal)” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][dsm_business_hours_child time=”10.00 – 16.00″ title=”Söndag (endast jour avtal)” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_business_hours_child][/dsm_business_hours]

För er som har köpt vårt webbhotellpaket PREMIUM eller ECOM ingår i vissa av paketen utökade kundsupporttider. Kontrollera vilket paket ni har och de tider ni har tillgång till innan ni kontaktar  oss.

Sociala media

Vi har under många år funnits på sociala media. Följ oss gärna och berätta gärna om oss för andra kollegor eller vänner.

Följ oss på Facebook

https://www.facebook.com/webbfabriken

[dsm_facebook_feed fb_page_url=”https://facebook.com/webbfabriken” fb_show_facepile=”false” fb_width=”400px” fb_height=”600px” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” width_tablet=”” width_phone=”” width_last_edited=”on|phone” max_width_tablet=”” max_width_phone=”” max_width_last_edited=”on|phone” module_alignment=”center” custom_margin_tablet=”” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|phone” custom_padding_tablet=”” custom_padding_phone=”” custom_padding_last_edited=”on|phone”][/dsm_facebook_feed]

Följ oss på Twitter

@webbfabriken

[dsm_embed_twitter_timeline twitter_username=”webbfabriken” limit_tweet=”on” tweet_number=”2″ theme=”dark” footer=”off” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/dsm_embed_twitter_timeline]
Kontakt Support