Managed WordPress - Låt oss ta hand om er hemsida

Managed Wordpress

Vi underhåller och uppdaterar er WordPress baserade hemsida

vI HJÄLPER ER ATT HÅLLA WORDPRESS UPPDATERAD

Är du trött på att ständigt hålla på att uppdatera er WordPress hemsida, se till att plugin är uppdaterade och inte osäkra? Då ska ni beställa vår Managed Wordpress tjänst där vi enligt ett schema uppdaterar och håller koll på er hemsida. I våra paket finns det flera olika nivåer att välja mellan.

 

Webbfabriken Managed Wordpress

Priser

MINI

495 kr/mån

  • Vi gör två kontroller per år för att se till att WordPress och plugin är uppdaterade och säkra. Vi har även övervakning på hemsidan och får larm om något är fel på den eller den går ner. Om vi får ett larm mailar vi er om detta.
Kontakta oss
LITEN

795 kr/mån

  • Vi gör fyra kontroller per år för att se till att WordPress och plugin är uppdaterade och säkra. Vi har även övervakning på hemsidan och får larm om något är fel på den eller den går ner. Vi meddelar er så fort vi kan och ni kan då beställa nödvändiga timmar som behövs för att få igång hemsidan igen.
Kontakta oss
MELLAN

995 kr/mån

  • Vi gör sju kontroller per år för att se till att WordPress och plugin är uppdaterade och säkra. Vi har även övervakning på hemsidan och får larm om något är fel på den eller den går ner. Vi gör då en första kontroll vad orsaken är och nästkommande vardag ser vi till att hemsidan kommer igång.
Kontakta oss
STOR

1 495 kr/mån

  • Vi gör tolv kontroller per år för att se till att WordPress och plugin är uppdaterade och säkra. Vi har även övervakning på hemsidan och får larm om något är fel på den eller den går ner. Vi gör då en första kontroll vad orsaken är och försöker så fort vi kan se till att hemsidan kommer igång igen.
Kontakta oss