Låt oss ta hand om driften i sommar

Våra experter tar över den dagliga driften av er webbplats och ser till att den är tillgänglig och säker. Vi får larm om något problem skulle uppstå och åtgärdar då felet. Så medan du njuter av semestern ser vi till att din “dygnet runt säljare” mår bra.

Maximal prestanda

Få ut maximal prestanda av din webbplats genom att låta våra experter ta över. Med avancerad teknik och snabb, stabil infrastruktur kan vi ta din webbplats till nästa nivå. Vi använder avancerad teknik som Memcached och OPCache samt Content Distribution Network (CDN) som snabbar upp hemsidan. En snabbare hemsida klarar flera samtidiga besökare till din webbplats eller e-handel.

Förbättrad SEO

Med vår avancerade teknik för att förbättra prestandan förbättras även webbplatsens SEO poäng. När de viktiga värdena First Contentful Paint, TTFB samt Largest Contentful Paint förbättras ökar också kundupplevelsen. Snabbhet och stabilitet är två viktiga delar i sökmotoroptimeringen som i sin tur är en viktig del att öka antal besökare på hemsidan eller köp på din e-handel.