Kontakta oss

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster och produkter eller behöver support. Du kan också boka ett besök på vårt kontor eller digitalt via Teams. Fyll i vårt formulär nedan och vi kontaktar er inom 2-3 arbetsdagar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.


Lite snabba svar på vanliga frågor

Här hittar ni några av de vanligaste frågorna.

Har fått virus

Har du fått virus på hemsidan behöver den rensas och sedan kontrolleras. Beroende på vilket virus och hur det är gjort tekniskt samt hur din domän har påverkats måste man ta olika steg för att återställa din hemsida. Kontakta oss snabbt via formuläret!

Beställa webbhotell

Vill du beställa något av våra webbhotell paket går du bara in på sidan Webbhotell och väljer det paket du behöver. I formuläret anger du dina företagsuppgifter och hur vi kontaktar dig så sköter vi sedan allt. När kontot är uppsatt och klart får du ett mail av oss med de uppgifter du behöver. Vi kan hjälpa dig att flytta över en hemsida och kan ta hand om allt det tekniska. Har du några speciella krav eller frågor kontakta oss via formuläret, maila eller ring oss!

Min hemsida ligger nere

Om din hemsida ligger nere ska du vänta minst 15 minuter innan du kontaktar oss. Då våra drift tekniker ständigt övervakar och hanterar våra system kan det vara möjligt att de redan håller på att lösa problemet. Har du ett webbdrift avtal hanterar vi din hemsida enligt vad som står i avtalet.

Flytta till oss

Om du redan har en hemsida idag och vill flytta till oss behöver du först göra en beställning av ett webbhotellpaket. När vi fått dina uppgifter kan vi hjälpa till med en flytt. Är din hemsida byggd i WordPress hjälper vi till gratis med att flytta till oss inklusive det tekniska med domänen och DNS. Vill du också flytta över domänen och hanteringen till oss, kontakta oss efter du gjort din beställning.

Förnya domän som gått ut

Om din domän har gått ut och du missat att förnya domänen ligger den i en karantän i 30 dagar innan den frisläpps för andra att köpa den. För snabb hjälp kontakta oss via formuläret, maila eller ring oss! För att undvika att något liknande händer igen kan du beställa vår tjänst Domän säkerhet där vi tar hand om domänens säkerhet, förnyelse och administration.

Frågor om en faktura

Om du har frågor om en faktura ska du maila vår ekonomiavdelning på ekonomi @ webbfabriken . com eller ring vår växel på 08 – 446 00 88

Behöver support

Om du behöver support kan du fylla i formuläret eller maila vår tekniska support på customersupport @ webbfabriken . com och ange någon av följande information: kundkummer, företagsnamn, domän samt beskriv vilken support du behöver. Vår support är bemannad hela tiden och du får svar enligt vad som står i ditt supportavtal. Om du inte har ett avtal besvarar vi ditt mail så fort vi kan under vardagar 9-17. Med våra supportavtal får du support på utökade tider och helger om du valt det. Är du intresserad av ett avtal kontakta oss via formuläret eller ring oss på 08 – 446 00 88.


Helhetslösningar för din digitala närvaro

Vi erbjuder en omfattande portfölj av tjänster, anpassade för att möta dina unika behov. Vare sig det gäller webbutveckling, cybersäkerhet, digital marknadsföring eller IT-tjänster, har vi expertisen och verktygen för att hjälpa dig.

Webbyrå

Expertis inom webbutveckling, webbdesign och SEO för företaget

Skydda din digitala värld

Kraftfulla lösningar för cybersäkerhet

Molnlösningar för Företaget

De bästa molnlösningarna för ditt företag

Stabilt och Säkert Webbhotell

Pålitlig hosting med hög säkerhet, och optimal prestanda