Webbfabriken® fjärrarbetsplats

Arbeta var du vill smidigt och säkert via oss

Med vår tjänst fjärrskrivbord kommer ni åt allt i er dator och kan jobba var ni än är. Istället för att ha allt installerat lokalt på en dator finns det säkert i vårt moln.

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer. 

virtuell arbetsplats hos Webbfabriken®

Kalla det vad man vill – vi kallar det frihet med säkerhet. Webbfabriken® erbjuder tjänsten Fjärrarbetsplats. En molnbaserad arbetsplats som ger er friheten att arbeta var ni vill samtidigt som ni kan känna er säkra. Genom fjärrskrivbord installeras era programvaror på en virtuell dator och ni jobbar på den precis som om ni sitter med vanliga dator. Det finns många fördelar med ett fjärrskrivbord t.ex. om ni har en bärbar dator ni tar med er finns en risk att den skadas eller blir stulen. För att fjärra din dator använder du en Windows baserad PC eller en Mac dator*. Din lokala skrivare ansluts automatiskt till fjärrskrivbordet när du kopplar upp dig och kan skriva ut precis som vanligt.

* Programvara behövs installeras via App Store – som är gratis.

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

GDPR

5 + 10 =

" "