Fjärrarbetsplats

Arbeta var du vill smidigt och säkert via Webbfabriken®

Fjärrarbetsplats – virtuell arbetsplats hos Webbfabriken®

Kalla det vad man vill – vi kallar det frihet med garanterad säkerhet. Webbfabriken® erbjuder tjänsten Fjärrarbetsplats. En molnbaserad arbetsplats som ger er friheten att arbeta var ni vill samtidigt som ni kan känna er säkra. En smidig lösning för att slippa installera alla nödvändiga program och sköta alla uppdateringar av dem och istället ha allt virtuellt på en av våra säkra servrar.

Frihet med garanterad säkerhet i molnet

Med säker tillgång till alla program och applikationer som behövs via molnet utan allt arbete bakom med uppdateringar och så vidare blir det lättare att arbeta effektivt i en säker och smidig IT-miljö. Anpassat till era behov, lägg till och ta bort program utefter hur företagets behov utvecklas. Månadsavgiften anpassas efter behoven.

Fabriksdelar

IT TJÄNSTER

SÄKERHETSTJÄNSTER

WEBBTJÄNSTER

Kontakta oss

9 + 15 =

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.