Microsoft Office E5

Webbfabriken® – en Microsoft partner

E-post med Microsoft Exchange är säkert, pålitligt och enkelt att använda. Få fördelarna med att ha företagets e-post på Microsofts servrar och allt kontrolleras med hjälp av olika finesser.

Säker och tillförlitlig e-post i företagsklass med en postlåda på 50 GB för varje användare. Här får du e-post med kalender, Skype för företag, IM, röst- och videochatt, Yammer, Video, Sharepoint, Onedrive för företag, Delve, Microsoft Office Apps Online, Office Client Desktop Apps, Power BI Pro license, Skype integration med telefonisystem samt Säkerhet & Backup. Läs mer här.

Från 325 SEK per konto per månad

Beställ* paketet nedan. Vi kontaktar dig så fort vi fått din beställning och sedan bestämmer ni datum från när tjänsten/tjänsterna ska starta.

Kryssa för om ni även önskar webbhotell, webbdriftstjänst, webbutvecklingstjänst. Eller kanske skaffa nytt domännamn?

 

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Beställ Microsoft Office E5

Ämne: Jag önskar beställa Microsoft Office E5 - från 325 SEK /konto per månad

Jag önskar beställa Domännamn:
Jag anger domännamn i rutan nedanJag önskar förslag från Webbfabriken®

Läs vår personuppgiftspolicy


Data vi samlar in via detta kontaktformulär är:

De fält du fyller i här
Din dators IP Adress
Din dators webbläsare
Aktuellt datum och tid

Varför samlar vi in dessa uppgifter?

  • De fält du fyller i är nödvändiga för att vi ska kunna svara på din förfrågan
  • IP Adress, webbläsare och aktuellt datum och tid används i antispamsyfte.

*Beställning är inte bindande före ett avtal utformats och signerats. Inga uppgifter sparas och inga nyhetsbrev eller annat kommer att skickas ut.

Kontakta oss

Support - Befintlig kund
p

Mer information om Microsoft Office 365

E-post – Microsoft Exchange

Säker och pålitlig e-post med Exchange Online. Ett flertal avancerade funktioner skyddar företagets information. E-posten är skyddad mot skräppost och skadlig programvara och det finns en funktion för att inte känslig företags information ska hamna hos fel person av misstag.  All data skyddas av säkra servrar med återställning av data vid eventuella katastrofer och övervakas av säkerhetsexperter dygnet runt. Var säker på att det alltid fungerar med garanterad drifttid på 99,9% och ett ekonomiskt säkrat serviceavtal.

Få fördelarna och behåll kontroll samtidigt. Att ha e-posten på Microsofts servrar ger effektiv hantering av IT-miljön tack vare Exchanges administrationscenter som är lätt att använda med webbaserat gränssnitt för eDiscovery, Sharepoint och Skype. Skapa listor över godkända mobila enheter, kräv PIN-koder och radera känslig företagsinformation i eventuellt förlorade telefoner med hjälp av principer för mobila enheter.

Effektivt och enkelt har alla användare tillgång till företagets e-post och systemet underhålls med automatiska korrigeringar som sparar tid och energi. Lokala arkiv finns för att lagra allt viktigt på ett ställe. E-post, kontakter och kalender används smidigt och bra på alla enheter samt offline tack vare integration med Outlook.

Office 365 har en lättanvänd administrationskonsol vilket ger It-administratörerna kontroll över användarkonton, behörigheter och distribution. Microsofts driftsgaranti är på 99,9 %. Funktioner för katastrofåterställning, kontinuerliga och globala säkerhetskopior, omfattande sekretessfunktioner, högsta klassens driftsäkerhet, globala datacenter, sträng sekretesspolicy och filter mot virus och skräppost gör Office 365 säkert. Microsoft Exchange Online har inbyggt e-postskydd med avancerad teknik, Forefront Online Protection för Exchange, som skyddar användarna mot virus, skräppost och nätfiske. Kontakta oss och beställ.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

" "