Professionell e-post via Webbfabriken®

Echange online 1 Microsoft Office E1
Microsoft Office e3 Microsoft Office E5

Skaffa professionell e-post lösning med Microsoft!

Webbfabriken® är en Microsoft Partner som hjälper företag med olika Microsoft tjänster, som Office 365 och Exchange. Vi hjälper företaget flytta sin e-post till molnet. Beställ ditt Office 365 hos oss och var trygg med att Webbfabriken® som partner administrerar och underhåller tjänsten. Köp till konsultation för uppsättning av e-post och migrering av e-postlådor dit plus support för effektivt användande av paketet samt nyttjande av alla funktioner paketet innehåller. Skrolla ner och läs mer!

EXCHANGE ONLINE 1

MICROSOFT OFFICE E1

MICROSOFT OFFICE E3

MICROSOFT OFFICE E5

Professionell e-post med Exchange Online 1

E-post i företagsklass med 50 GB utrymme. E-post med Microsoft Exchange är säkert, pålitligt och enkelt att använda. Få fördelarna med att ha företagets e-post på Microsofts servrar där allt kontrolleras med hjälp av olika finesser. Läs mer här. Pris från 39 SEK per månad och e-postkonto. Byt sedan enkelt abonnemang om företaget behöver mer eller skaffa fler finesser direkt genom att välja Microsoft Office E1, E3 eller E5:

 

 
Detaljer E1 E3 E5
E-post & Kalender + + +
Skype företag + + +
IM, Röst- och video chat + + +
Yammer, Video, Sharepoint + + +
Onedrive företag, Delve + + +
Microsoft Office Apps Online - + +
Office Client Desktop Apps - - +
Power BI Pro license - - +
Skype integration med telefonisystem - - +
Säkerhet & Backup - - +
Pris per månad och konto från 65 SEK från 185 SEK från 325 SEK

Kontakta oss

Support - Befintlig kund
p

Mer information om Microsoft Office 365

E-post – Microsoft Exchange

Säker och pålitlig e-post med Exchange Online. Ett flertal avancerade funktioner skyddar företagets information. E-posten är skyddad mot skräppost och skadlig programvara och det finns en funktion för att inte känslig företags information ska hamna hos fel person av misstag.  All data skyddas av säkra servrar med återställning av data vid eventuella katastrofer och övervakas av säkerhetsexperter dygnet runt. Var säker på att det alltid fungerar med garanterad drifttid på 99,9% och ett ekonomiskt säkrat serviceavtal.

Få fördelarna och behåll kontroll samtidigt. Att ha e-posten på Microsofts servrar ger effektiv hantering av IT-miljön tack vare Exchanges administrationscenter som är lätt att använda med webbaserat gränssnitt för eDiscovery, Sharepoint och Skype. Skapa listor över godkända mobila enheter, kräv PIN-koder och radera känslig företagsinformation i eventuellt förlorade telefoner med hjälp av principer för mobila enheter.

Effektivt och enkelt har alla användare tillgång till företagets e-post och systemet underhålls med automatiska korrigeringar som sparar tid och energi. Lokala arkiv finns för att lagra allt viktigt på ett ställe. E-post, kontakter och kalender används smidigt och bra på alla enheter samt offline tack vare integration med Outlook.

Office 365 har en lättanvänd administrationskonsol vilket ger It-administratörerna kontroll över användarkonton, behörigheter och distribution. Microsofts driftsgaranti är på 99,9 %. Funktioner för katastrofåterställning, kontinuerliga och globala säkerhetskopior, omfattande sekretessfunktioner, högsta klassens driftsäkerhet, globala datacenter, sträng sekretesspolicy och filter mot virus och skräppost gör Office 365 säkert. Microsoft Exchange Online har inbyggt e-postskydd med avancerad teknik, Forefront Online Protection för Exchange, som skyddar användarna mot virus, skräppost och nätfiske. Kontakta oss och beställ.

Några av våra partners

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

I samband med dataskyddsförordningen (GDPR) behöver vi ditt medgivande att vi får hantera den information du lämnar till oss. Du måste godkänna vår personuppgiftspolicy för att kunna skicka oss ett meddelande.

7 + 15 =

" "