Datorservice – Allt din dator behöver

Är din dator inte som den brukade vara?

Upplever du att den är långsam, beter sig konstigt, eller misstänker du att den har drabbats av virus? Du är inte ensam. I vår digitala tidsålder är det vanligt med tekniska problem, men lyckligtvis finns vi här för att hjälpa till.

Förutom reparationer och support erbjuder vi även försäljning av datorer och tillbehör. Vi kan skräddarsy en lösning som passar just dina behov och önskemål, vare sig du är privatperson eller företagare.

På Tryffelslingan 12 hittar du vår datorservice, där vi erbjuder en bred palett av tjänster för att få din dator att fungera som den ska igen. För vägbeskrivning till vår butik och verkstad skrollar du ner till sist på sidan.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina datorbehov.

Boka tid för datorservice och inlämning till vårt kontor på Tryffelslingan 12
Ring vår service telefon 070 710 53 95 eller maila direkt till Per på per@webbfabriken.com

För personlig service kontakta vår
IT Service Manager – Per Linder

Telefonnummer: 070 710 53 95

Våra tjänster inkluderar:

Datorunderhåll

Att lämna in sin dator regelbundet för underhåll gör att den fungerar optimalt och håller längre.

Virusborttagning

Vi rensar din dator från skadlig programvara och ger dig råd om hur du kan skydda dig i framtiden.

Dataöverföring

Byter du till en ny dator? Vi hjälper dig att säkert överföra dina bilder, dokument och andra viktiga filer till din nya enhet.

Installation och uppdateringar

Oavsett om det gäller nya program eller uppdateringar av ditt operativsystem, ser vi till att din dator är uppdaterad och fungerar smidigt.

Nätverk- och skrivarsupport

Problem med att ansluta till ditt hemnätverk eller få din skrivare att fungera? Vi löser det åt dig.

Hemelektronik

Har du fått nya boxar från din internet- och TV leverantör så kan vi hjälpa dig att koppla in dem.

Ring oss
Maila oss
Datorverkstad

Förutom reparationer och support erbjuder vi även försäljning av datorer och tillbehör. Vi kan skräddarsy en lösning som passar just dina behov och önskemål, vare sig du är privatperson eller företagare. Vi förstår att teknik kan vara utmanande, särskilt om man inte är van vid den. Därför strävar vi efter att göra våra tjänster så tillgängliga och förståeliga som möjligt. Du är välkommen att ringa och boka en tid för antingen hemservice, där vi kommer ut till dig, eller ett besök i vår verkstad för personlig assistans.

Vi är medvetna om att tillgängligheten till specifika delar eller produkter snabbt kan bli en avgörande faktor i din vardag eller verksamhet. Därför vill vi understryka att om vi inte har de delarna eller varorna du behöver i lager, strävar vi efter att få dem levererade inom 2-3 dagar. Detta säkerställer att även ej lagerförda saker är tillgängliga för dig med minimal väntetid, så att du kan fortsätta med ditt arbete eller nöje utan större avbrott. Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga servicen och supporten, anpassad efter dina unika krav och behov.

Välkommen till oss på Tryffelslingan 12!

Datorservice på Tryffelslingan 12, Lidingö