Borttagning av virus

Webbfabriken® är ett IT säkerhetsföretag

Borttagning av virus

Webbfabriken® tar bort virus från datorer!

Om ett virus kommit in i datorn kan vi snabbt hjälpa till via vår fjärrsupport eller med tekniker på plats. Ni kan även skicka in datorer till oss eller välja att komma personligen och lämna in den.

Kontakta oss så hjälper vi er.

Virusavlägsnande

Om dator eller webbplats har smittats med skadlig kod eller virus så kontakta oss snabbt för att rengöra och ta bort det. Denna tjänst är för våra befintliga kunder.

Om man inte är kund hos oss skickas först företags- och faktureringsinformation in till Webbfabriken®. Efter en framgångsrik kreditkontroll kan vi starta fjärrkontrollen. Vi använder oss av fjärranslutning med ett program som heter Teamviewer.se.

Kontakta oss

Support - Befintlig kund

Vad man behöver göra:

För att starta sessionen behöver man ladda ner en applikation från Teamviewer.se som ger oss tillgång till skärm, tangentbord och mus. Då kan man enkelt visa oss på skärmen vad problemet är och vi kan lösa det eller förklara vad det är.

FÖR WINDOWS:
Klicka här för att starta nedladdningen av programmet
FÖR MAC:
Klicka här för att starta nedladdningen av programmet

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.