Webbfabriken Logo

Webbfabriken® standard webbhotell

Våra Standard webbhotellpaket är anpassade för er med en mindre WordPress hemsida.
Köp till vår experthjälp och övervakning mot en extra avgift.

Våra standard webbhotellpaket

Samtliga priser i tabellen är exklusive moms (excl. VAT)

Våra drifttjänster såsom webbhotell och viktiga DNS, använder säkerhets härdade servrar av militärklass i blandad Windows och Unix miljö. Med egen expertis inom området har vi under 18 år skapat vår egna driftcentral med snabbt och stabilt webbhotell som tusentals kunder och hemsidor förlitar sig på. Våra kunder väljer oss då vi är mycket kunniga och har en lång professionell erfarenhet inom våra områden.

 

Varför välja ett standardpaket och inte premium?

Våra standardpaket har ett lägre pris än våra premium tjänster där din hemsida delar resurser såsom minne och processor, på samma server som många andra kunder. Daglig backup ingår i alla våra standardpaket där vi tar backup på WordPress mappen som även innehåller plugin och ditt tema. Backupen sparas (retention) under 7 dagar och ni kontaktar vår support om ni behöver få tillbaka någon fil eller mapp.

Om du får några tekniska problem på hemsidan kontaktar du vår support under arbetstid och enligt det paket du väljer. Vi påbörjar felsökningen under arbetsdagen. Ligger felet utanför vår kontroll t.ex. i ditt WordPress tema, WordPress eller dina plugin kan du betala för de resurser som du önskar. Vi har it tekniker, webbutvecklare och säkerhetspersonal som du kan beställa support av. Ni kan också köpa till extra support och jour, kontakta oss för mer information.

Byta till Webbfabriken® Webbhotell

Vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär när ni vill byta från nuvarande leverantör men inte kan eller vill själv. Vi hjälper till med att peka ut hemsidans nya plats hos den gamla leverantören och tar även hand om DNS och e-post om ni så önskar. Hur hemsidan är byggd och vilken teknik samt eventuell databasteknik den använder påverkar den tid som krävs för ett byte. Är hemsidan byggd i WordPress brukar det ta 1-2 timmar att genomföra.

Ni väljer om ni bara flyttar hemsidan från nuvarande leverantör till oss eller byter alla tjänster samtidigt efter att vi tillsammans med er kommit överens om och planerat för när bytet ska ske. När det är klart meddelar vi er och ni kan testa att den fungerar som den ska.

En WordPress sida kan behöva uppdateras till den senaste och aktuella WordPress versionen för att den ska passa in i vår miljö. Då vi har strängare och hårdare säkerhetskrav på vårt webbhotell och tjänster än andra webbhotell kan innebära att er hemsida behöver uppdateras och förändras lite för att kunna passa in. Vi gör en enkel analys av er hemsida innan vi bestämmer en flytt.

För att ni ska få en helhetslösning med hög säkerhet rekommenderar vi att ni även flyttar domänen till våra namnservrar (DNS).

Support och villkor

Har ni fått ett fel och behöver vår hjälp? Ring vår växel eller skicka e-post till vår kundsupport. Ni med JOUR avtal ringer det nummer ni har fått av er kontaktperson hos oss.

Vår support för Webbfabriken® e-handel är vardagar 9-15. Behöver ni utökad supporttid kan ni teckna ett utökat supportavtal. Kontakta oss för att beställa.

Övervakning och säkerhet

Alla våra tjänster övervakas av vår Network Operation Center (NOC) och vi larmas om det är något fel. Vi har full koll på hela vår infrastruktur och säkerhet samt egen kompetens för att snabbt åtgärda om ett fel uppstår.

Vårt enterprise backupsystem från CrashPlan tar varje dag en backup på er webbshops filer och hela databasen. Vi kan återställa borttagna filer såsom bilder och hela databastabeller. Viktigt att tänka på att det är begränsade möjligheter att återskapa en (1) borttagen produkt som ligger i en databas.

Webbfabriken WFSecAPI säkerhetsmoln
[dsm_text_notation notation_text="WFSecAPI – Molnbaserad säkerhet" notation_type="circle" notation_color="#ee7003" heading_html_tag="h3" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default" notation_font_size="37px" notation_line_height="1.3em" text_orientation="center" text_orientation_tablet="" text_orientation_phone="" text_orientation_last_edited="on|desktop"][/dsm_text_notation]

Med vårt egenutvecklade Webbfabriken® Security API får ni ett realtidsskydd mot spammers, hackers samt program som söker efter sårbara filer och plugins till WordPress.

Genom ett unikt AI system analyseras er hemsida i realtid mot vårt säkerhetsmoln där säkerhetskontrollerna utförs. Om någon försöker hacka hemsidan, skicka spam mail via formulär på hemsidan eller letar efter en väg in via sårbara filer och plugin kommer datorn som används att blockeras.

Alla webbhotellpaket har WFSecAPI programmet installerat och ni behöver endast köpa licensen för programmet för att det ska skydda och säkra upp er hemsida eller e-handelsplattform.

WFSecAPI finns även till datorer med Microsoft Windows.

Kontakta oss för beställning och installation.

DNS och nätverkstekniker - Webbfabriken

Kraftfulla och stabila DNS Tjänster för ditt företag

Vi har säkra och stabila DNS tjänster som kan hantera din domän. Genom att du flyttar både hemsida och domän till oss kan vi hantera allt åt dig.

Vi har inga kundportaler som ökar risken att någon kapar domänen eller hemsidan utan vi tar hand om säkerheten och gör allt det tekniska åt dig. Detta förenklar även livet för dig som då inte behöver tänka på en massa tekniska termer och hur saker fungerar utan kan överlåta det till oss specialister.

Genom att vi har byggt upp vår egna infrastruktur med våra expertkunskaper kan vi vår miljö helt och hållet och har på så sätt en mycket bättre kontroll och säkerhet. Vid fel eller om vi ska utöka våra tjänster har vi redan kunskapen och gör det på bästa och säkraste sättet. 

Följ oss på sociala medier

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här

Beställ ett av våra Standard Webbhotellpaket genom att fylla i formuläret

Läs våra allmänna villkor här

Du måste kryssa i att du godkänner våra villkor

Du måste kryssa i att du ger oss medtycke att behandla dina uppgifter enligt GDPR

Kontakt Support