Webbfabriken Logo

Webbfabriken premium webbhotell

Webbhotell premium är byggt för er med en större WordPress eller egenutvecklad hemsida som är viktig och alltid är tillgänglig och säker. Med vårt premiumpaket ingår vår experthjälp och övervakning.

Våra drifttjänster såsom webbhotell och viktiga DNS, använder säkerhets härdade servrar av militärklass i blandad Windows och Unix miljö. Med egen expertis inom området har vi under 17 år skapat vår egna driftcentral med snabbt och stabilt webbhotell som tusentals kunder och hemsidor förlitar sig på. Våra kunder väljer oss då vi är mycket kunniga och har en lång professionell erfarenhet inom våra områden.

Varför då välja Premium?

Med Premium webbhotell separeras kunders hemsidor och får reserverad kraft och minne som gör att hemsidan alltid förblir snabb och säker. Vi utför ett regelbundet underhåll och uppdateringar av WordPress samt plugin, per månad. Underhållet medför att vi har kontroll på hemsidans tekniska funktion och säkerhet i den mån det ryms inom tiden vi utför ett underhåll. Vi ansvarar inte för fel i WordPress koden, eller på de plugin som används (läs aktiva) på hemsidan då detta är utanför vår kontroll.

I premiumtjänster ingår gratis felavhjälpning om det är fel på våra tjänster och det ligger under vårt ansvar. I de fallen där felet ligger direkt i WordPress kod, plugin eller annan kodning som är gjord (ej av Webbfabriken) ingår inte gratis felavhjälpning.

Självklart finns möjlighet att för en extra kostnad få hjälp med att byta plugin eller göra ändringar på hemsidan, programkod eller kopplingar.

Våra premium webbhotellpaket

Samtliga priser i tabellen är exklusive moms (excl. VAT)

Byta till Webbfabriken Webbhotell

Vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär när ni vill byta från nuvarande leverantör men inte kan eller vill själv. Vi hjälper till med att peka ut hemsidans nya plats hos den gamla leverantören och tar även hand om DNS och e-post om ni så önskar. Hur hemsidan är byggd och vilken teknik samt eventuell databasteknik den använder påverkar den tid som krävs för ett byte. Är hemsidan byggd i WordPress brukar det ta 1-2 timmar att genomföra.

Ni väljer om ni bara flyttar hemsidan från nuvarande leverantör till oss eller byter alla tjänster samtidigt efter att vi tillsammans med er kommit överens om och planerat för när bytet ska ske. När det är klart meddelar vi er och ni kan testa att den fungerar som den ska.

En WordPress sida kan behöva uppdateras till den senaste och aktuella WordPress versionen för att den ska passa in i vår miljö. Då vi har strängare och hårdare säkerhetskrav på vårt webbhotell och tjänster än andra webbhotell kan innebära att er hemsida behöver uppdateras och förändras lite för att kunna passa in. Vi gör en enkel analys av er hemsida innan vi bestämmer en flytt.

För att ni ska få en helhetslösning med hög säkerhet rekommenderar vi att ni även flyttar domänen till våra namnservrar (DNS).

Support och villkor

I alla våra premium paket ingår support och övervakning där vi kan hjälpa er med olika typer av tekniska fel på hemsidan. Exempel på fel vi kan hjälpa er med är tekniska kodfel på WordPress, Plugin, WooCommerce, betallösningar och i ert tema. Vi har IT tekniker, webbutvecklare och säkerhetspersonal till er hjälp.

Utökad support
Önskar ni utökad support utöver de tider som ingår i varje webbhotell paket kan ni teckna ett support och jouravtal med oss.

Har ni fått ett fel och behöver vår hjälp? Ring vår växel eller skicka e-post till vår kundsupport. Ni med JOUR avtal ringer det nummer ni har fått från oss eller er kontaktperson.

Övervakning och säkerhet

Alla våra tjänster övervakas av vår Network Operation Center (NOC) och vi larmas om det är någon tjänst eller hemsida som inte fungerar, om någon försöker hacka sig in, spambottar eller DOS attacker.

Vi har full koll på hela vår infrastruktur och säkerhet med egen kompetens och kan snabbt åtgärda om ett fel har uppstått.

Vårt enterprise backupsystem från CrashPlan tar backuper flera gånger om dagen och sparar alla filer i versioner inklusive borttagna filer. Detta innebär att vi kan återskapa en fil som ni av misstag tagit bort eller skrivit över.

För att få hjälp med detta kontakta vår kundtjänst.

Webbfabriken WFSecAPI säkerhetsmoln

WFSecAPI – Molnbaserad säkerhet

Med vårt egenutvecklade Webbfabriken® Security API får ni ett realtidsskydd mot spammers, hackers samt program som söker efter sårbara filer och plugins till WordPress.

Genom ett unikt AI system analyseras er hemsida i realtid mot vårt säkerhetsmoln där säkerhetskontrollerna utförs. Om någon försöker hacka hemsidan, skicka spam mail via formulär på hemsidan eller letar efter en väg in via sårbara filer och plugin kommer datorn som används att blockeras.

Alla webbhotellpaket har WFSecAPI programmet installerat och ni behöver endast köpa licensen för programmet för att det ska skydda och säkra upp er hemsida eller e-handelsplattform.

WFSecAPI finns även till datorer med Microsoft Windows.

Kontakta oss för beställning och installation.

DNS och nätverkstekniker - Webbfabriken

Kraftfulla och stabila DNS Tjänster för ditt företag

Vi har säkra och stabila DNS tjänster som kan hantera din domän. Genom att du flyttar både hemsida och domän till oss kan vi hantera allt åt dig.

Vi har inga kundportaler som ökar risken att någon kapar domänen eller hemsidan utan vi tar hand om säkerheten och gör allt det tekniska åt dig. Detta förenklar även livet för dig som då inte behöver tänka på en massa tekniska termer och hur saker fungerar utan kan överlåta det till oss specialister.

Genom att vi har byggt upp vår egna infrastruktur med våra expertkunskaper kan vi vår miljö helt och hållet och har på så sätt en mycket bättre kontroll och säkerhet. Vid fel eller om vi ska utöka våra tjänster har vi redan kunskapen och gör det på bästa och säkraste sättet. 

Onlinebackup skyddar er värdefulla data

Säkerhetskopiering och backup är viktigt för att se till att din information inte går förlorad.

Beställ vårt enterprise backupsystem CrashPlan från Code42 som finns till Windows, MacOS och Linux och i storleken från 10 GB upp till 10 000 GB. Produkten har år efter år vunnit priser för bästa produkt i sin klass. All data krypteras med AES-256 bit som är ett av kraven om ni vill bli HIPAA compliance.

Vi installerar en backupklient på er dator eller server och tar automatiskt backup på de mappar som väljs ut och enligt det schema som önskas.

Backuper skapar versioner av era filer vilket kan göra det möjligt att få tillbaka en fil som har råkats skrivas över av misstag (eller tagits bort).

Code42 CrashPlan Enterprice onlinebackup solutions
Microsoft Office365 för företag

Office 365 lösningar från Microsoft

Köp till professionell e-post via vår managed Office 365 lösning. Pris från 39 kr per månad och per konto för ett Microsoft Exchange online konto med 50GB lagring. Ni kan skapa mailgrupper och mailresurser såsom konferensrum och utrustning till konferensrum utan kostnad.

Webbfabriken är en Microsoft Silver Partner för Office 365 lösningar och kan erbjuda vår hjälp och support att sätta upp konton och migrera er befintliga mail dit samt hantera Office 365 lösning.

De vanligaste e-posttjänsterna med oss är Microsoft Exchange online och Microsoft Business Premium som Partner och managed solution partner.

Kontakta oss för rådgivning eller om ni vill flytta över administration och hanteringen till oss. Vi tar hand om migreringen åt er samt administration av alla tjänster.

 

Beställ Webbhotell premium paket genom att fylla i formuläret

Läs våra allmänna villkor här

Du måste kryssa i att du godkänner våra villkor

Du måste kryssa i att du ger oss medtycke att behandla dina uppgifter enligt GDPR

Webbfabriken Logo

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här