Webbfabriken Logo

Virtuell Arbetsplats

Fjärrarbetsplats, virtuell arbetsplats. Kalla det vad man vill – vi kallar det frihet med säkerhet. Webbfabriken® erbjuder tjänsten Fjärrarbetsplats som är en molnbaserad arbetsplats som ger er friheten att säkert arbeta var ni vill. 

Det finns många fördelar med ett fjärrskrivbord t.ex. om ni har en bärbar dator ni tar med er finns en risk att den skadas eller blir stulen. För att fjärra din dator använder du en Windows baserad PC eller en Mac dator*. Din lokala skrivare ansluts automatiskt till fjärrskrivbordet när du kopplar upp dig och kan skriva ut precis som vanligt. Istället för att ha allt installerat lokalt på en dator finns det säkert i vårt moln. Genom fjärrskrivbord installeras era programvaror på en virtuell dator och ni jobbar på den precis som om ni sitter med er vanliga dator.
* Programvara behövs installeras via App Store – som är gratis.

Överallt

Med en jobba hemma lösning kopplar du enkelt upp dig till din virtuella arbetsplats från en dator i hemmet eller bärbar dator du kan ta med dig.

Flexibelt

Du behöver inte vara fast på ett ställe t.ex. ett kontor för att kunna jobba. Inred och fixa en bra arbetsplats hemma och jobba lika bra som på ett kontor. Perfekt nu i Corona tider.

Säkerhet

Dina program och all data finns på en server istället för i en dator som du bär med dig eller på ett obevakat kontor. Köp till daglig backup av utvalda filer för extra trygghet.

Dina behov

Behöver du mer kraft beställer du det smidigt hos oss. Vi erbjuder enkla eller kraftfulla resurser till din virtuella arbetsplats.

Skillnaden mellan våra paket för Virtuell Arbetsplats

Alla virtuella arbetsplatser är en Windows 10 Pro baserad dator med Office 2019, Edge och Google Chrome webbläsare, F-Secure antivirus samt vårt extra skydd WFSecAPI som via vårt säkerhetsmoln utökar skyddet.

Vill ni veta pris eller få mer information?

Vi hoppas ni är intresserade av vår fjärrskrivbordslösning. Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom 2-3 arbetsdagar.

 

Webbfabriken Logo

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här

Kontakt Support