Webbfabriken Logo

Säkra online backuplösningar

Online backup som skyddar ditt företags viktiga data

SÄKER OCH STABIL ONLINE BACKUP

Online backup för företaget – Crashplan – Webbfabrikens säkerhetslösningar.

Säker och pålitlig online backup är ett måste för att skydda värdefull data mot dator- och serverkraschar, misslyckade hårddiskar och stöld. En säkerhetskopia måste fungera, vara lätt att förstå och lätt att återställa data från. Våra rekommenderade lösningar levererar exakt detta och vi hjälper också till att återställa data om du behöver det.

Hur har du det med din säkerhetskopiering? Använder du fortfarande bandsäkerhetskopior som kräver att någon byter band varje dag och underhåller och rengör bandet eller USB-hårddiskar? Boka ett möte med oss ​​via vårt kontaktformulär, e-post eller telefon så kan vi hjälpa dig att välja rätt lösning för företaget. Få professionella råd om säkerhetskopiering av företagets viktiga data via vår leverantör Online Backup Company.

Vår egna säkerhetskopieringslösning online fungerar med både PC, Mac och Linux och har en enkel installation. Vår IT-support kan också hjälpa till vid behov.

Code 42 Enterprise CrashPlan

Du betalar för hur mycket lagringsutrymme din backup tar (efter komprimering) och priserna börjar från 199 SEK per månad för 10 GB data beroende på valet av säkerhetskopieringslösning. Se de olika alternativen nedan. Vi har också backup-lösningar från Online Backup Company som är kända för att ha en kraftfull, säker och stabil säkerhetslösning. De passar alla små och mycket stora företag med många hundratals Tb-data att säkerhetskopiera.

Uppenbarligen är det mycket billigare att köpa en stor USB-sticka och ta all backup där, men en online-säkerhetskopia där backup tas automatiskt och utan att någon behöver klicka på något eller ändra något fysiskt är självklart mycket säkrare. Är det verkligen värt att riskera att förlora viktig data? Hur mycket är företagets uppgifter värda och hur mycket data har företaget råd att förlora?

HYBRID BACKUP

Det är fullt möjligt att kombinera en gammaldags backup-lösning med en modern online-backup vilket kallas hybrid-backup. Med en lösning från Code 42 kan du få en egen lokalt placerad server nära din IT. Med servern kan du säkerhetskopiera exakt vad du vill lokalt och vad du tror är särskilt viktigt för ditt företag som du gör en online-backup av. På den servern kan du säkerhetskopiera exakt det du vill, allt som du anser är särskilt viktigt för företaget gör du en online-backup av lokalt.

Ta steget till automatisk och säker online-backup idag. Installationen är enkel och kan slutföras på mindre än 30 minuter.

Se till att skydda dina kritiska data nu genom att beställa onlinebackup via Webbfabriken.

 

WEBBFABRIKEN ONLINE BACKUP FRÅN 199 SEK / MÅNAD FÖR 10 GB DATA.

  • Smart och säker online-säkerhetskopiering
  • 10 GB komprimerad data
  • Tar säkerhetskopiering av öppna filer
  • Versionshantering av filer, inte bara filkopiering
  • Säkerhetskopieringsschema kan köras var 15:e minut eller enligt vilket schema som helst
  • Återställ filer tillbaka i tiden också raderade filer
  • Stark krypterad data med 256-bitars kryptering på våra egna servrar i Sverige
  • Kryptering och åtkomstsäkerhet
Crashplan detaljer

Kontakta oss för information och priser

Fyll i formuläret om mer information önskas om våra online backup tjänster i vårt moln. 

Webbfabriken Logo

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här