Vår historia

 

Webbfabrikens Historia

Webbfabriken grundades 2002 med ambitionen att erbjuda vår expertis och specialistkompetens inom webbutveckling och säkerhet till både små och stora företag, nationellt såväl som internationellt. Flera tusen nöjda kunder hittills och verksamhet i 6 länder känns därför mycket bra!

Ägarstruktur och ekonomi

Webbfabriken är ett helägt privatbolag, vi äger all vår infrastruktur, har ingen leasingutrustning och ingen bankskuld.

Med specialkompetens inom säkerhet, webb, IT samt avancerad IT teknik har vi producerat många snygga och anpassade webbplatser. Vi har hjälpt företag med IT-infrastruktur och servrar, byggt och förstärkt deras varumärken. Vi har bidragit med rådgivning och varit tillgängliga i komplexa IT-frågor samt förbättrat våra kunders IT och deras säkerhet.

Specialister inom Webb, IT och säkerhet

Våra kunder är de som ställer extra stora krav på tillförlitlighet, tillgänglighet, personlighet, kunskap och bred kompetens.

Webbfabrikens specialkunskap inom Webb, IT och säkerhet ger våra kunder en mycket bred kompetens att lita på, vi hjälper dig. Vår tjänst Total Support tar hand om allt – alla IT-system, domännamn, webbplats, e-postlicenser, programabonnemang och eFax samt betalar innehavaren av dessa tjänster från en annan part. Ett företag, en kontakt, en faktura – smidigt och bra.

Webbfabriken arbetar aktivt inom webb- och säkerhetsbranschen och levererar tjänster baserade på rätt teknik och expertis som ser till att du får det bästa som marknaden har att erbjuda. Givetvis anpassat efter dina aktiviteter och behov.

Vår fokus är att ge våra kunder all den hjälp som behövs. Hos oss får du får prata direkt med en specialist som löser problemet snabbt och smidigt. Slipp telefonköer, irriterande automatiserade telefonväxlar, flertalet kontakter och självbetjäning.

 

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida
Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt. Vi har utvecklat en tjänst för er som anser att klimatpåverkan är lika viktigt som vi, läs mer om miljötjänsten här. 
Kontakta Webbfabriken här.