Hackad hemsida

Slipp oro för att din hemsida eller webbshop hackats eller kommer att hackas, Webbfabriken finns här! Kontakta oss här eller ring oss på 08-4460088

Laga en hackad hemsida

Varje vecka hör flera företag av sig till oss för att deras hemsida har blivit hackad och de är oroliga för vad som nu händer. Vissa hör av sig först efter de själva försökt lägga tillbaka backuper eller rensa ur skadliga filer men det räcker inte. Kort därefter hackas sidan igen.

Har Google upptäckt skadlig kod på sidan så blockeras hemsidan i deras sökresultat och de som använder Google Chrome får en varning om att sidan är skadlig.

Oftast är det inte skadlig kod som man hittar utan dolda länkar till olämpliga sajter som inte är bra för företagets rykte eller sökordsplacering och har man kampanjer t.ex. AdWords som kostar pengar är det mycket olyckligt. Webbfabriken räddar er!

Vi arbetar på löpande timme enligt vår konsult taxa som är 1000 kr per timme under kontorstid fram till 17.00, därefter är taxan från 1500 kr per timme. Hur många timmar som behövs för att rensa och säkra upp en hemsida beror på vilken typ av hack det gäller, vad den är byggd i för språk, vilket webb verktyg den är byggd i samt hos vem hemsidan ligger. Genomsnittlig tid är 10-20 timmar.

 

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.

" "