Microsoft Office E3

Webbfabriken® – en Microsoft partner

E-post med Microsoft Exchange är säkert, pålitligt och enkelt att använda. Få fördelarna med att ha företagets e-post på Microsofts servrar och allt kontrolleras med hjälp av olika finesser. Säker och tillförlitlig e-post i företagsklass med en postlåda på 50 GB för varje användare. Här får du e-post med kalender, Skype för företag, IM, röst- och videochat, Yammer, Video, Sharepoint, Onedrive för företag, Delve samt Microsoft Office Apps Online.

från 185 SEK per konto per månad

Beställ paketet nedan. Vi kontaktar dig så fort vi fått din beställning och sen bestämmer du datum från när du vill ha tjänsten/tjänsterna. Kryssa för om du även önskar webbhotell, webbdrift och webbutveckling. Eller vill du kanske skaffa nytt domännamn? Läs mer om det nedan och se mer information om E-post via Webbfabriken®.

 

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Perfekta tilläggstjänster – vilka behöver du?

Webbhotell

Skaffa driftsäkert och stabilt webbhotell hos oss. Från 995 SEK per år.

Webbdrift

Webbfabrikens® populära underhåll- och uppdateringstjänst. Från 2 000 SEK per månad.

Webbutveckling

Professionell webbutveckling av erfarna programmerare. Vår specialitet är att kundanpassa WordPress sajter. Från 990 SEK per timme.

Domännamn

Webbfabriken® registrerar i över 1000 olika toppdomäner. Från 175 SEK per år.

Lägg till det du behöver i din beställning nedan eller klicka på respektive ikon ovan för mer information först om så önskas.

Beställ Microsoft Office E3

Ämne: Jag önskar beställa Microsoft Office E3 - från 185 SEK /konto per månad

Jag önskar beställa Domännamn:
Jag anger domännamn i rutan nedanJag önskar förslag från Webbfabriken®

Läs vår personuppgiftspolicy


Data vi samlar in via detta kontaktformulär är:

De fält du fyller i här
Din dators IP Adress
Din dators webbläsare
Aktuellt datum och tid

Varför samlar vi in dessa uppgifter?

  • De fält du fyller i är nödvändiga för att vi ska kunna svara på din förfrågan
  • IP Adress, webbläsare och aktuellt datum och tid används i antispamsyfte.

*Beställning är inte bindande före ett avtal utformats och signerats. Inga uppgifter sparas och inga nyhetsbrev eller annat kommer att skickas ut.

Mer information om Microsoft Office 365

E-post – Microsoft Exchange

Säker och pålitlig e-post med Exchange Online. Ett flertal avancerade funktioner skyddar företagets information. E-posten är skyddad mot skräppost och skadlig programvara och det finns en funktion för att inte känslig företags information ska hamna hos fel person av misstag.  All data skyddas av säkra servrar med återställning av data vid eventuella katastrofer och övervakas av säkerhetsexperter dygnet runt. Var säker på att det alltid fungerar med garanterad drifttid på 99,9% och ett ekonomiskt säkrat serviceavtal.

Få fördelarna och behåll kontroll samtidigt. Att ha e-posten på Microsofts servrar ger effektiv hantering av IT-miljön tack vare Exchanges administrationscenter som är lätt att använda med webbaserat gränssnitt för eDiscovery, Sharepoint och Skype. Skapa listor över godkända mobila enheter, kräv PIN-koder och radera känslig företagsinformation i eventuellt förlorade telefoner med hjälp av principer för mobila enheter.

Effektivt och enkelt har alla användare tillgång till företagets e-post och systemet underhålls med automatiska korrigeringar som sparar tid och energi. Lokala arkiv finns för att lagra allt viktigt på ett ställe. E-post, kontakter och kalender används smidigt och bra på alla enheter samt offline tack vare integration med Outlook.

Office 365 har en lättanvänd administrationskonsol vilket ger It-administratörerna kontroll över användarkonton, behörigheter och distribution. Microsofts driftsgaranti är på 99,9 %. Funktioner för katastrofåterställning, kontinuerliga och globala säkerhetskopior, omfattande sekretessfunktioner, högsta klassens driftsäkerhet, globala datacenter, sträng sekretesspolicy och filter mot virus och skräppost gör Office 365 säkert. Microsoft Exchange Online har inbyggt e-postskydd med avancerad teknik, Forefront Online Protection för Exchange, som skyddar användarna mot virus, skräppost och nätfiske.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK och exkl. moms (25% i Sverige).
Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.