Registrera din nya domän med oss

DOMÄNNAMN   DOMÄNSÄKERHET   REGISTRERING   DOMÄNFÖRVALTARE   IDENTITET   NÄTET

Domännamn och domänsäkerhet!

Alla hemsidor behöver en domän. Att äga en domän är idag ett måste om man ska marknadsföra en hemsida, produkt, webbshop eller tjänst och till ett domännamn kan man sedan koppla flera olika tjänster. Domännamnet ansvarar för e-post och att besökare hittar till hemsidan. Det är inte svårt att beställa ett domännamn men det kan vara lite knepigare att koppla det till en hemsida och webbhotell. Med olika leverantörer och system kan även den mest rutinerade IT teknikern gå bet men hos oss är allt enkelt och smidigt, dessutom sköter vi allt hela vägen och ser till att det blir rätt första gången.

Eftersom domänen blivit så betydelsefull har också domänsäkerhet blivit allt viktigare. Webbplats, E-post, ja, i princip hela företaget verkar under det där magiska namnet på internet. Därför är det extra viktigt att domänen underhålls rätt och bevakas så att till exempel inte betalning av förnyelseavgiften missas eller glöms. Men det finns fler hot, läs mer om domänsäkerhet nedan!

Domännamn

Ett tydligt domännamn är en stor tillgång för ett varumärke eller företag för att stärka sin identitet på webben. Vi registrerar i över 1000 olika toppdomäner. Webbfabriken® hjälper till med att beställa en egen domän enkelt och billigt! Beställ domännamn via oss och vi sköter allt det tekniska med att registrera och förvalta domän/domäner. Beställ, registrera och aktivera domäner med oss. Avgiften vi tar är den kostnad vi betalar när vi genomför en registrering och den avgiften är det ingen ångerrätt på.

Regler för ICANN anslutna Registratörer

 

Pris från 175 SEK per år (.se).

Domänsäkerhet

Idag är domäner det viktigaste hos ett företag men även bloggare och andra med webbplatser. Se till att inte bli av med er domän på grund av osäkra eller oseriösa domänhanterare. Viktigt också att förnya domänen i tid annars kan någon annan ta över den vilket är ofta förekommande idag.

Vi hjälper ofta nya kunder och privatpersoner med att få tillbaka sin eller sina domäner som blivit kapade. Vår tjänst Domänsäkerhet tar hand om domänen/domänerna och skyddar mot domänkapning via en mycket säker domänförvaltare.

 

Domänsäkerhetstjänst 499 SEK / månad

Beställ Domännamn & andra bra tjänster här

Ämne: Jag önskar beställa Domännamn - från 175 SEK per år

Jag önskar beställa Domännamn:
Jag anger domännamn i rutan nedanJag önskar förslag från Webbfabriken®

Läs vår personuppgiftspolicy


Data vi samlar in via detta kontaktformulär är:

De fält du fyller i här
Din dators IP Adress
Din dators webbläsare
Aktuellt datum och tid

Varför samlar vi in dessa uppgifter?

  • De fält du fyller i är nödvändiga för att vi ska kunna svara på din förfrågan
  • IP Adress, webbläsare och aktuellt datum och tid används i antispamsyfte.

*Beställning är inte bindande före ett avtal utformats och signerats. Inga uppgifter sparas och inga nyhetsbrev eller annat kommer att skickas ut.

s

Viktig information om Domänsäkerhet

Domänsäkerhet

Förutom att missa eller glömma att betala för domännamnet så finns det ett annat hot som idag är verkligt – hotet från avancerade trojaner. Dessa trojaner ligger dolda i datorn och lyssnar av som skrivs och görs. Då flera andra webbhotell och domänregistraturer bygger sin verksamhet och kundtjänst på att kunden själv ska administrera domän och konto innebär det en stor risk för att domänen hamnar i fel händer.

En keylogger som avslöjar ett lösenord för en utomstående kan med denna logga in på ett domänkonto och där flytta bort eller sabotera domännamnet. Att peka om en domänpekare för all e-post till sin egna e-postserver innebär att alla webbplatsens konton på internet kan hackas och tas över.

Idag verkar det som om alla företag bygger sin support och kundtjänst på att kunden själv, via en inloggning, ska hjälpa sig själv. Så fungerar inte Webbfabriken®. Vi har ingen kundportal eller kontrollpanel eftersom vi inte anser att det är säkert nog. Oss kontaktar man direkt och vi hjälper våra kunder kostnadsfritt. Är man inte kund hos oss idag eller använder någon av våra tjänster är det ändå mycket säkrare att låta oss ta hand om administrationen.

Vi tar hand om domänerna och se till att de ligger hos en säker och respektabel domänförvaltare samt att den förnyas i tid. Genom att vi med speciellt uppsäkrade IT system kan logga in på våra kunders konto så minskar risken att kontot hamnar i orätta händer. Låt därför oss ta hand om all IT administration. Det är mycket säkrare!

Några av våra webbprojekt

National Geographic

Webbutveckling
Drift & underhåll

Ericsson

Webbutveckling
Rådgivning

Inreda.com

Webbutveckling
Drift & underhåll

Statsarkitekt Johan Maniet

Webbdesign, Webbutveckling
Drift & underhåll

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK och exkl. moms (25% i Sverige).
Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.