Loading Webbfabriken homepage. Please wait...
Webbfabriken Cybersäkerhet och säkra webbsystem

Företaget har 20 års erfarenhet

Personalen på Webbfabriken har jobbat med cybersäkerhet och säkerhetslösningar för stora företag, myndigheter, polis och försvaret. Vi besitter stor kompetens i säkerhet och dataskydd. Webbfabriken har i över två decennier jobbat med säkerhet.

Personlig support

Vi har inga osäkra kundportaler som kan äventyra kunders information och säkerhet. Vår personal tar hand om allt åt er!

Säkerhet i första hand

Säkerheten är alltid högsta prioritet hos oss och därför har vi själva byggt vår infrastruktur med säkerhet i fokus.

Kompetens

Med två decennier av kunskaper inom Cybersäkerhet besitter vi bred och gedigen kunskap av IT system, applikationer och utveckling.

Driftjour 24/7

Support via telefon och e-post. Dagliga säkerhetskopior upp till 30 dagar, sparas max i 3 mån. Obegränsat antal MySQL-databaser. 6000 GB bandbredd/månad

Har er hemsida hackats?

Kontakta oss omgående för hjälp att isolera hemsidan och göra en genomgång av händelsen för att sedan rensa och återställa er hemsida.

Vi går även igenom säkerheten på er hemsida och säkrar upp det som behövs.

shape
FAQ

Svar på några vanliga frågor

här kan ni få svar på några av de vanligaste frågorna vi får om webb- och IT-säkerhet.

Vi hjälper er gärna att återskapa och rensa er hemsida. Vi gör även en fullständig genomgång av hemsidan och dess säkerhet för att få fram orsaken till att den hackats och ger er information om hur detta kan undvikas i framtiden.
Vi kan göra en genomgång av er hemsidas säkerhet och ger er råd och tips på vad som behöver åtgärdas eller ändras. Ni kan också välja att flytta över till vårt säkrare Premium Webbhotell samt köpa till våra säkerhets och övervakningstjänster.
Har din hemsida hackats eller blivit drabbad av virus hjälper vi kostnadsfritt till att återställa hemsidan, förutsatt att du har hemsidan hos oss. Har du hemsidan på ett annat Webbhotell kostar det från 990 kr per timme ex. moms. Kontakta vår support för att få snabb hjälp!
Om ni inte själva vill administrera och hålla koll på era domäner och allt det tekniska runt detta kan ni köpa våra domäntjänster. Vi har flera olika tjänster ni kan köpa till förutom domänhantering, t.ex. övervakning av SSL certifikat och när domänen måste förnyas och göra förnyelsen åt er.
Vi har olika backuplösningar och vilken som bäst passar er behöver vi undersöka. Kontakta oss och berätta vad ni har för IT lösningar idag så kan vi ge er en offert med pris på rätt backuplösning.
Vi har breda kunskaper inom programmering och säkerhet där vi förutom våra egna system vi programmerat även byggt säkerhetsplattformar för mycket känsliga data. Kontakta oss och beraätta mer er lösning så kan vi ge er ett pris och sätta upp ett projekt för er.
Vi ger support till Mac- och Windowsdatorer. Vi jobbar med dator och server support samt ger support på Mac och Windows operativsystem och programvaror.
Vi säljer antivirus programvara, vårt egna WFSecAPI säkerhetssystem och säkra datalagrings produkter. Kontakta oss och berätta mer om er IT miljö så kan vi ge er en offert på vilka produkter som är bäst för er.
Kontakta oss

Låt oss prata om ditt projekt och vad du vill ha hjälp med!

- eller vill du bara få support, få lite rådgivning eller prata med någon av våra medarbetare?

Hitta till oss

Tryffelslingan 12, 181 57 Lidingö, Sweden

Information/support?

info@webbfabriken.com

customersupport@webbfabriken.com

Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Ange ditt namn.
Ange din mailadress.
Ange ett nummer vi kan nå dig på
Företagsnamn eller privat
Ange ditt land
Berätta för oss vad du vill ha hjälp med
Du måste godkänna denna.
Kontakt Support