Behöver du utveckla en mobilapp?

Vi utvecklar APPar för både Apple IOS och Google Android mobiltelefoner och surfplattor

Vi utvecklar native appar för Google Android och Apple IOS

Dags för företaget att hoppa på trenden? En mobilapplikation ökar möjligheten att nå ut till alla användare av smartphones och surfplattor, dagens största målgrupp. Er vision – vår apputveckling – Webbfabrikens® professionella apputvecklare fixar native appar för både iOS och Android. Vi hjälper er från idé till lansering. Skrolla ner och läs mer!

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer. 

1. Vision

Vi tar del av er grundidé och tillsammans utvecklar vi den för att se vilka bitar som kan tänkas behövas och vilka funktioner som passar bäst.

2. Utveckling

Utifrån den väl genomtänkta visionen och valet av funktioner börjar design och utvecklingsarbetet som ni följer hela tiden.

3. Testning

När utvecklingen är klar och alla pusselbitarna hamnat på plats börjar testfasen av applikationen och alla eventuella buggar åtgärdas.

4. Lansering

Dags att korka upp champagnen! Er vision – vår apputveckling, nu har ni en iOS APP, en Android APP – eller båda.

Mer information om apputveckling

Självklart har ni i dagens läge en responsiv hemsida (om inte så klicka här). En välutvecklad mobilapplikation är nästa steg. En app är mer tekniskt avancerad och utvecklad på ett annat sätt. Vill ni ha chatt eller skicka ut push notiser? Vill ni ha med användning av kameran och fler interaktioner med användare? Önskas kanske flera språk?

Webbfabriken® utvecklar Native applikationer för att kunna skräddarsy funktioner och innehåll som önskas och integrera med mobilens egna funktioner så som kamera, gps och kontakter. Idag är användare av smartphones och surfplattor den största nya målgruppen för hemsidor och det är dags att ta klivet mot en helt ny värld av möjligheter.

Pris

Vad kostar det här kalaset?

Det är svårt att sätta pris på apputveckling eftersom det beror på APPens funktioner, komplexitet och integration mot externa datakällor.

För att kunna ge er en uppskattning av priset räknar vi på att en enkel standard APP kostar från 50 000 SEK och en APP med fler funktioner, mer komplicerad och eventuell integration kostar från 150 000.

Priset är då beräknat för utveckling av en IOS eller Android APP.

}

Tidsåtgång

Hur lång tid tar det att utveckla en APP för IOS eller Android?

Det beror givetvis på er grundvision, vilka funktioner ni önskar och hur avancerad appen ska vara.

Utveckling av en enkel standard APP kan ta allt mellan 3 och 6 månader och en mer avancerad allt från 6 månader till 1 år.

Utveckling av en IOS APP tar längre tid att lansera än Android då Apple har fler krav som APPen ska uppfylla samt processen att Apple ska godkänna APPen är längre.

Native utveckling

Varför? Webbfabriken® använder Native utveckling för mobilapplikationer av flera anledningar.

Utvecklingen kan anpassas för det operativsystem som mobilen använder (IOS eller Android) och mobilens alla funktioner kan användas.

Vi bygger i Xcode (Swift och Objective-C) och Android studio (Java)

De största fördelarna med native utveckling är:

  • Bäst prestanda
  • Flest funktioner
  • Bäst hastighet
BASIC
från 59 900
Mycket enkel lösning
Koppling till externt system - NEJ
Intern lagring av uppgifter - NEJ
Inloggning i appen - NEJ
Spara funktion - NEJ
Notifieringar - NEJ
LITEN
från 129 000
Enkel lösning
Koppling till externt system - NEJ
Intern lagring av uppgifter - JA
Inloggning i appen - NEJ
Spara funktion - NEJ
Notifieringar - NEJ
MELLAN
459 900
Mellan avancerad lösning
Koppling till externt system - NEJ
Intern lagring av uppgifter - JA
Inloggning i appen - JA
Spara funktion - JA
Notifieringar - NEJ
AVANCERAD
995 900
Avancerad lösning
Koppling till externt system - JA
Intern lagring av uppgifter - JA
Inloggning i appen - JA
Spara funktion - JA
Notifieringar - JA

Senaste kundappen vi utvecklat och lanserades i år

Appen finns till både Apple och Google mobiltelefoner och surfplattor och är i övre klassen av Avancerad APP. Appen kommunicerar dessutom via ett API till Zezamee Webblösningen. Appen innefattar även en online chat, meddelande system, push notiser, ladda upp foton/bilder och är av klassen sociala media.

Hur kommer vi igång?

Webbfabrikens erfarna och professionella utvecklare är specialiserade på mobilapplikationer för både iOS och Android. Vi använder Native apputveckling som vi anser är bäst. Ni presenterar er idé för oss och med den som bas utvecklar vi en specifikation och 3 olika designförslag. Ni väljer design och vi börjar utveckling enligt specifikationen. När testfasen börjar så presenterar vi riktiga länkar som ni installerar och testar samt ger feedback på och vi guidar och hjälper er inför lanseringen i både Apple och Google. Kontakta oss nedan så hör vi av oss och sen kör vi!

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

GDPR

11 + 11 =

" "