Apputveckling med Webbfabriken®

APPUTVECKLING   ANDROID   iOS   SMARTPHONES   SURFPLATTOR   TEKNIK

Mobilapplikation av professionella utvecklare

Dags för företaget att hoppa på trenden? En mobilapplikation ökar möjligheten att nå ut till alla användare av smartphones och surfplattor, dagens största målgrupp. Er vision – vår apputveckling – Webbfabrikens® professionella apputvecklare fixar native appar för både iOS och Android. Vi hjälper er från idé till lansering. Skrolla ner och läs mer!

1. Vision

Vi tar del av er grundidé och tillsammans utvecklar vi den för att se vilka bitar som kan tänkas behövas och vilka funktioner som passar bäst.

2. Utveckling

Utifrån den väl genomtänkta visionen och valet av funktioner börjar design och utvecklingsarbetet som ni följer hela tiden.

3. Testning

När utvecklingen är klar och alla pusselbitarna hamnat på plats börjar testfasen av applikationen och alla eventuella buggar åtgärdas.

4. Lansering

Dags att korka upp champagnen! Er vision – vår apputveckling, nu har ni en iOS APP, en Android APP – eller båda.

Mer information om apputveckling

Självklart har ni i dagens läge en responsiv hemsida (om inte så klicka här). Responsiv webbdesign innebär att webbplatsens layout anpassar sig efter den skärmupplösning och skärmstorlek besökaren av hemsidan använder samt de funktioner som fungerar för webbläsaren.

En välutvecklad mobilapplikation är nästa steg. En app är mer tekniskt avancerad och utvecklad på ett annat sätt. Vill ni ha chatt eller skicka ut push notiser? Vill ni ha med användning av kameran och fler interaktioner med användare? Önskas kanske flera språk? Webbfabriken® utvecklar Native applikationer för att kunna skräddarsy funktioner och innehåll som önskas och integrera med mobilens egna funktioner så som kamera, gps och kontakter. Idag är användare av smartphones och surfplattor den största nya målgruppen för hemsidor och det är dags att ta klivet mot en helt ny värld av möjligheter.

Apputveckling

Dags för företaget att hoppa på trenden? Er vision, vår apputveckling för både Android & iOS.

Pris

Jaha, vad kostar det här kalaset då? Webbfabriken® erbjuder Fast pris för apputveckling. En bra, användarvänlig enkel app kostar 50 000 SEK och en app med fler funktioner och API kostar 150 000. Pris per applikation, iOS eller Android.

Enkel: 50 000 SEK
Avancerad: 150 000 SEK

}

Tidsåtgång

Hur snart kan vi ha vår app? Det beror givetvis på er grundvision, vilka funktioner ni önskar och hur avancerad appen ska vara. Utveckling av en bra, användarvänlig app kan ta allt mellan 3 och 6 månader.

Enkel: 3 – 4 månader
Avancerad: 4 – 6+ månader

Native utveckling

Varför? Webbfabriken® använder Native utveckling för mobilapplikationer av flera anledningar. Utvecklingen kan anpassas och funktioner i mobilen integreras. Native utveckling innebär separat utveckling för iOS och Android appar, är lite dyrare men ger:

Bäst prestanda
Flest funktioner
Bäst hastighet

Webbfabrikens erfarna och professionella utvecklare är specialiserade på mobilapplikationer för både iOS och Android. Vi använder Native apputveckling som vi anser är bäst. Ni presenterar er idé för oss och med den som bas utvecklar vi en specifikation och 3 olika designförslag. Ni väljer design och vi börjar utveckling enligt specifikationen. När testfasen börjar så presenterar vi riktiga länkar som ni installerar och testar samt ger feedback på och vi guidar och hjälper er inför lanseringen i både Apple och Google. Kontakta oss nedan så hör vi av oss och sen börjar vi!

l

Kontakta Webbfabriken®

WEBBHOTELL  WEBBYRÅ  HEMSIDOR

+46 (8) 446 00 88

info@webbfabriken.com

Eller om så önskas så kontakta oss via vårt formulär så hör vi av oss.
Beställ en kostnadsfri offert.

Kontakta oss här

15 + 11 =

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

 

Alla priser på denna webbplats är i SEK och exkl. moms (25% i Sverige).
Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.