Webbfabriken® är ett
Specialistföretag inom
Webbutveckling – säkerhet – IT lösningar

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer.

Webbfabriken® grundades av Robert Ikenberg som i över 2 decennium arbetat med IT-säkerhet, IT-drift, E-handel och Webbutveckling.

Tjänster för framtidens arbetsplats

Webbfabriken® Virtuell arbetsplats

Fjärrarbetsplats, virtuell arbetsplats. Kalla det vad man vill – vi kallar det frihet med säkerhet. Webbfabriken® erbjuder tjänsten Fjärrarbetsplats som är en molnbaserad arbetsplats som ger er friheten att säkert arbeta var ni vill.

Webbfabriken® Business Dashboard

Full kontroll med Webbfabriken® Business Dashboard. Vårt nyutvecklade system för att ha koll på alla uppgifter som ska göras i företaget. Effektivt system som är enkelt att använda med kalender, koll på fakturering, kunder och uppgifter.

WEBBFABRIKEN® SECURITY API

WFSecAPI – Artificiell Intelligens. Genom ett unikt AI system analyseras er hemsida i realtid mot vårt säkerhetsmoln där säkerhetskontrollerna utförs. Med Webbfabriken® Security API får ni ett realtidsskydd mot spammers, hackers etc.

Gå in på www.webbfabriken.com och läs mer om våra tjänster

Internet

www.webbfabriken.com

Telefon

08-446 00 88

E-post

info@webbfabriken.com

© 2002-2019 Webbfabriken.com   |   Alla rättigheter ägs av Webbfabriken®   |   Alla andra varumärken tillhör respektive ägare.

" "