Vi är Webbyrå Webbfabriken

Vi är en internationell webbyrå som producerar hemsidor i WordPress och i vårt egenutvecklade CMS verktyg.

I över 17 år har vi som erfaren webbyrå levererat hemsidor till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger avancerade webblösningar och mobil applikationer.

Här får du ett stabilt och säkert webbhotell

Låt oss ta hand om er hemsida! På vårt stabila och trygga webbhotell ligger hemsidan säker. Våra erfarna teknikspecialister ser till att allt fungerar. Byt till Webbfabrikens® säkra webbhotell. Vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär när ni vill byta från nuvarande leverantör men inte kan eller vill själv.

Important information in regards to the COVID-19 situation
We closely monitor all communications from relevant authorities as well as health care organizations about the development of the Corona-virus and follow their instructions and advice. We have taken measures to minimize the risk of infection and to ensure that we continue to deliver.
Webbfabriken® team av specialister skapar kreativa, dynamiska, stilrena och funktionella hemsidor

Webbfabriken® team av specialister skapar kreativa, dynamiska, stilrena och funktionella hemsidor

Läs mer
Webbfabriken® är specialister inom IT-säkerhet med lång erfarenhet av arbete med högt säkerhetsklassade projekt.

Webbfabriken® är specialister inom IT-säkerhet med lång erfarenhet av arbete med högt säkerhetsklassade projekt.

Läs mer
Webbfabrikens IT tjänster hjälper er med att uppdatera och underhålla er IT miljö. Vi säljer och ger support av datorer.

Webbfabrikens IT tjänster hjälper er med att uppdatera och underhålla er IT miljö. Vi säljer och ger support av datorer.

Läs mer
Fråga oss
GDPR: Den information du skickar in till oss sparas i vår epost samt eventuellt system. Du ger oss även ditt samtycke att vi får hantera den information du skickar in till oss.
Välkommen till Webbfabriken

Vi kan hjälpa er med att bygga eller uppdatera er hemsida eller e-handel och låt oss ta hand om dem på vårt säkra och trygga webbhotell eller webbhosting. Vår IT funktion hjälper er med att köpa in datorer, installera dem och ge er support när ni behöver det. Då vi prioriterar säkerhet har vi även utvecklat WFSecAPI som är vår molnlösning för säkerhet som skyddar hemsidor och Windows datorer. Läs gärna mer om våra produkter och tjänster och har ni några frågor eller önskar en offert kontakta oss gärna via Fråga Oss formuläret på denna sida.

6500

Hemsidor gjorda

1500

Nöjda kunder

17

år sedan start

Mer om Webbfabriken

Ett litet företag med stor kompetens.
”Man ska inte sätta sig nöjd och koppla av, man kan alltid förbättra och förfina”

WEBBFABRIKENS HISTORIA

“Jag grundade Webbfabriken med ambitionen att med mina specialist- och expertkunskaper erbjuda denna kompetens till små som stora företag. Nu 17 år senare kan vi konstatera att vi lyckats över vår förväntan och får allt fler kunder runt om i världen som fått upp ögonen på vår breda kompetens och vilja att hjälpa till. Våra kunder är de som ställer extra stora krav på säkerhet, kunskap, personlighet och tillförlitlighet.”
- Robert Ikenberg, Grundare och CEO

Varför välja Webbfabriken?

Vi är ett antal erfarna specialister som har jobbat med hemsidor, webbutveckling, säkerhet och IT lösningar i över 17 år. Med vår samlade specialistkompetens över ett brett område får du den hjälp du behöver.

  • Vi övervakar säkerheten i världen och informerar om viktiga händelser.
  • Vi är välutbildade och erfarna inom vårt område.
  • Vi ger alltid personlig och kunnig hjälp.
Läs mer

Webbhotell

Låt oss ta hand om er hemsida! På vårt stabila och trygga webbhotell ligger hemsidan säker. Våra erfarna teknikspecialister ser till att allt fungerar.

Läs mer

Webbhosting

Behöver du någon som kan ta hand om hosting av er webbplats eller nätbutik? Låt oss ta hand om det åt er. Våra erfarna teknikspecialister ser till att allt fungerar.

Läs mer

Managed Wordpress

Med ett managed WordPress paket slipper ni hålla koll på uppdateringar av WordPress och plugins samt få koll på att hemsidan laddar som den ska

Läs mer

Managed professionell e-post

Skaffa professionell e-post lösning baserat på världens bästa lösningar från Microsoft! Webbfabriken är en Microsoft Silver Partner.

Läs mer

Business Dashboard

Full kontroll med Webbfabriken Business Dashboard. Vårt nyutvecklade system för att ha koll på alla uppgifter som ska göras för era kunder.

Läs mer

Virtuell arbetsplats

Med vår tjänst fjärrskrivbord kommer ni åt allt i er dator och kan jobba var ni än är. Istället för att ha allt installerat lokalt på en dator finns det säkert i vårt moln.

Läs mer

WFSecAPI säkerhet

Artificiell Intelligens. Genom ett unikt AI system analyseras er hemsida i realtid mot vårt säkerhetsmoln där säkerhetskontrollerna utförs.

Läs mer

Köpa in IT produkter

Webbfabrikens IT tjänster hjälper er med att uppdatera och underhålla er IT miljö. Vi säljer och ger support av datorer, servrar, nätverk, WIFI, brandväggar och programvaror.

Läs mer OCH BESTÄLL Webbfabriken® Business Dashboard

Läs mer
Vad våra kunder säger
We just changed to Webbfabriken after we heard a lot of good about them. And what we have experienced so far is very good. They are extremly qualified and they really have control of what they’re doing! Strongly recommended if security and advanced expertise is important for you!
Richard Liljeström

Eventation AB

Webbfabriken har byggt vår hemsida i Sverige och hjälper oss med all möjlig webbutveckling samt webbdesign. Vi har fått tack från Casmaras huvudcentral för ett underbart jobb och vi förmedlar vidare alla tack till Robert och Susanne på Webbfabriken för ett underbart jobb med snabb leverans.
Casmara teamet Sverige

Casmara AB

Webbfabriken är vår webbguru och hjälper oss med all möjlig webbutveckling och webbdesign. De hjälper oss också med våra datorer och antivirus.
Karolina

Upgrades AB

När vi skulle skaffa server och nätverk blev vi rekommenderade Webbfabriken och vi blev mycket nöjda. Nu har vi flyttat över hela vår IT till Webbfabriken, allt från domänhantering och webbhotellshosting till uppbyggnaden av vår nya webbshop. Bra kontakt med snabb och effektiv assistans om det uppstår problem, det gör att vi känner oss mycket trygga hos Webbfabriken.
Pål Andersson

Bok-Makaren AB

Webbhotellet som vi idag ligger på heter webbfabriken.com med ledning av Robert Ikenberg. Den service vi fått fram till idag är grym, något som man verkligen inte fick hos Loopia där vi tidigare låg. Att ständigt tampas med en sida som är tungladdad, seg och med inslag av störningar titt som tätt är väldigt frustrerande men som vi nu säkerligen blivit av med. Jag kan varmt rekommendera webbfabriken, där får ni service med kvalité och känsla.
Magnus

Racelife

JM har valt att anlita Webbfabriken IT services och IT security för drift och ansvar för deras Kontorshotell. Webbfabriken levererar en helhetslösning med supportpersonal på plats, avancerad och snabb brandvägg (klarar över 1Gb/s trafik), 1000MBit internet samt ansvarar för hela infrastrukturen vad gäller nätverk och internet. JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. JM AB är ett publikt bolag noterat på den NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Vi omsätter cirka 11 miljarder kronor och har 2 300 medarbetare.
Jan Jansson

JM AB

Vi använder Webbfabrikens Virtuella arbetsplats där vi fjärrstyr våra kontorsdatorer vilket gör vi kommer åt dem från alla möjliga platser även utanför vårt kontor. Jättesmidigt att ha allt samlat på ett ställe och snabbt få hjälp när vi behöver det.
Anita

Ekonomistudion AB

Våra partners