Home Telefon

DEN SMARTA SÄKERHETSLÖSNINGEN

Skydda din dyrbara webbplats ytterligare med vårt egna säkerhetsmoln

Vårt webbhotell är specialbyggt för hög prestanda och förbättrad säkerhet samt våra experter hjälper er med alla delar av er webbplats.

WFSECAPI1 - Webbfabriken
Bild på Webbfabriken Webbhotell server - Webbfabriken

WFSecAPI

Webbfabrikens egna säkerhetsmoln

WFSecAPI är vårt egna självlärande system som automatiskt blockerar och rapporterar de IP-adresser som ägnar sig åt skräppost, hackningsförsök eller annat skadligt beteende. Adresserna lagras säkert i vårt moln vilket ger en förbättrad säkerhet för applikationer, webbformulär, e-post, WordPress och andra viktiga digitala tjänster och datalagring. Går även att installera på Windows datorer och servrar.

  • Modern teknik
  • Självlärande
  • Extra skydd mot hackers
  • Expertsupport

ARTIFICIELL INTELLIGENS

Självlärande säkerhet

Det unika med vår lösning är att den är självlärande genom Artificiell Intelligens (AI). Detta ger applikationer ett smartare sätt att hantera incidenter på hemsidan, datorn eller servern och sedan lära sig av incidenterna. En intelligent och självlärande lösning som håller företagets data säker.

Webbutvecklare sitter framför dator - Webbfabriken
d03 Img Girl Pooljpg - Webbfabriken

ALLTID MED DIG

Säker dygnet runt

Om någon försöker hacka hemsidan, skicka spam mail via formulär på hemsidan eller letar efter en väg in via sårbara filer och plugin – kommer datorn som används att blockeras. Automatisk säkerhet tack vare vår molnbaserade lösning som samlar in alla hot från anslutna hemsidor, datorer & servar.

SMART MJUKVARA

Varför vi byggde WFSecAPI

Efter många år i webb och säkerhetsbranschen tyckte vi det var dags att slå ihop erfarenheten och vi utvecklade då ett säkerhetsmoln med hjälp av smart mjukvara. Utvecklingen tar inte slut där, vi arbetar ständigt med att förbättra och anpassa systemets algoritmer för att hitta sårbarheter samt på bästa sätt skydda en hemsida, dator eller server.

Ta det lugnt med Webbfabriken Webbdrifts tjänster - Webbfabriken
d03 Img Girl Pooljpg - Webbfabriken

SKYDDA KUNDDATA

Varför WFSecAPI?

Vi rekommenderar att vårt egenutvecklade säkerhetssystem WFSecAPI installeras på brandväggen då det stärker skyddet mot hackningsförsök och andra farliga hot. Det är en smart säkerhetslösning som via vårt samlade moln automatiskt lär sig nya saker och skyddar alla som är uppkopplade.

Redo att komma igång?

Något något något.

Erbjudande just nu

249 kr / månad

  • Blockerar hot
  • Smart AI lösning
  • Trygghet dygnet runt

Anmäl IP-adress här

Faq

Vanliga frågor om webbhotell

Här har vi samlat några vanliga frågor vi får om vårt webbhotell. Har ni några frågor kontakta oss så hjälper vi er!

Kan jag få hjälp med att flytta hemsidan till er?

Vi hjälper till med att flytta er hemsida till vårt webbhotell eller till en egen server beroende på vilken typ av webbplats du har idag. Har du en vanlig WordPress baserad hemsida är våra Premium Webbhotell ett bra förstaval. Har du en egenutvecklad hemsida eller mer komplex lösning exempelvis kör NodeJS/Nuxt och MongoDB databas behöver du ett specialkonto. Kontakta oss så hjälper vi er.

Kan jag köpa domäner via er?

Absolut! Vi säljer domäner för över 1000 toppdomäner men de vanligaste domänerna är för .se, .com eller .nu. Priserna varierar för vilken toppdomän du väljer. Vi tar hand om konfiguration av DNS zonen för domänen och vi tar hand om allt det tekniska. Kontakta vår support om du vill göra ändringar på din domän.

Kan ni hjälpa oss att hålla hemsidan uppdaterad?

Med vår tjänst webbdrift uppdaterar vi er WordPress baserade hemsida samt kontrollerar och optimerar databastabeller och plugin. Vi har flera olika storlekar på våra paket där den största skillnaden är hur ofta uppdateringar ska göras och hur mycket som ingår.

Webbfabriken - Webbfabriken