Cybersäkerhet

Cyberattackerna har ökat explosionsartat under de senaste åren och den ena attacken har avlöst den andra. Många företagare och privatpersoner är oroliga över både företagets integritet och affärshemligheter samt person och bankuppgifter. Problemet vi lokaliserat då vi hjälpt ett antal företag som hackats är att den vanliga säkerheten inte är tillräckligt smart för att stoppa attackerna.

Den smarta AI lösningen:

Webbfabriken har jobbat många år med att utveckla WFSecAPI som en egen produkt och löst detta problem. Produktutvecklingen började med att vi själva byggde ett säkert skydd till vårat webbhotell och erbjuder våra kunder denna produkt. Vi har fått massor med positiv respons från våra kunder då vi stoppat tusentals intrångsförsök från hela världen. WFSecAPI lär sig själv med hjälp av AI och smart programkod. I praktiken betyder detta att våran produkt snappar upp intrångsförsök och stänger med automatik de portar och adresser som är under attack.

WFSecAPI är enkel att installera och tar väldigt lite minne. WFSecAPI drar inte heller kapacitet från din dator eftersom klienten är smart byggt och bara till för att hjälpa Microsoft defender. Du kan ha WFSecAPI på både webben och på din dator. För webblösningen krävs det att din hemsida ligger på våra servrar.